Sivut

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Tavoitteet vuodelle 2013

Nyt, kun ollaan jo maaliskuun lopussa menossa, onkin hyvä viimeistään julkaista tavoitteitamme vuodelle 2013. Tässä ne tulevat, tarkemmin ainakin agin ja tokon suhteen...

Agility


    • Alkuvuodesta ajattelin, että tälle vuodelle tavoitteenamme on edetä vähintään kakkosluokkaan kisaradoilla, kun nyt kävimme sen virallisen kisadebyytinkin tekemässä tammikuun alussa Loppiaisena. Tämä siis oli tavoitteemme vielä tammikuussa. 
    • Tammikuun kisat menivät miten menivät ja seuraaviin kisoihin ilmoitin meidät helmikuun 3. päivä Ojankoon. Siellä otimme kolme starttia, joista kahdesta ensimmäisestä saimmekin 0-tuloksen, vautsi! Tässä vaiheessa meiltä puuttui siis ennen kakkosluokkaan nousua se yksi 0-tulos. Seuraaviin kisoihin menimmekin Kirkkonummelle 17.3., joista aamun ensimmäiseltä radalta saimmekin sen viimeisen 0-tuloksen luokkavoiton ja SERTin kera ja nousimme kakkosiin! Ihan mahtava fiilis olikin!
    • Asetankin siis jo tässä vaiheessa meille uusia tavoitteita agilityn suhteen. Tavoitteenamme on tänä vuonna viimeistään loppukesästä olla kolmosluokassa kisaamassa. Toki tähän tavoitteeseen sisältyy oma kehitys, koiran kehitys ja estevarmuus sekä etenkin edelleen se iänikuinen kontaktiesteiden hiominen. Loppukesästä/alkusyksystä siis kolmosiin kisaamaan tivottavasti, ja sen jälkeen sitten etenemme niin paljon kuin pystymme ja pyrimme saavuttamaan 0-tuloksia myös kolmosissa. Saa nähdä, kuinka tyttöjen käy!

    Toko

    • Tottelevaisuuspuolellata tavoitteenamme on saada koevarmuus AVOimen luokan liikkeissä ja mennä kokeisiin toukokuussa. Katsotaan nyt, kuinka saamme ennen sitä treenattua, lumien sulamista odotellen...
    • Ajattelin myös, että tavoittelisimme AVOimestakin luokasta koulutustunnusta. Jospa sen TK2:n pyrkisi saavuttamaan ennen vuoden 2013 loppua. Paljon on treenattavaa, mutta eiköhän tämäkin tästä ;)

    Muiden lajien saralta en osaa tässä vaiheessa kertoakaan tarkempia tavoitteita, mutta taippari- ja noutopuolella pyrimme etenemään ja treenailemaan sen, mitä muilta lajeilta ehdimme. Näyttelyihin ajattelin ilmoittaa Nelliä sitten, kun sillä taas on parempi karva, eli varmaan loppukesästä aikaisintaan. Etsijäkoirapuolella katson ajan mittaan, miten voimme edetä ja kuinka paljon treeni-intoa meiltä löytyykään. Päälajeiksemme tässä muutaman vuoden saatossa onkin muodostuneet agility ihan ykkösenä ja toko sitten hyvänä kakkosena. Peukut taas pystyyn, hyvät lukijat, että etenemme etenkin näissä lajeissa saavuttaen tavoitteemme! Mukavaa vuotta 2013 kaikille!

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti