Sivut

maanantai 3. tammikuuta 2011

Vuosi koiranomistajana - yksi parhaimmista vuosista!

Tajusinpa tuossa, että tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Nelli tepasteli meille kotiin ensimmäisen kerran. Päivälleen vuosi sitten olin ihan täpinöissäni töissä aamupäivän ja puolenpäivän jälkeen menimme kasvattajan luokse hakemaan pikkuista kotiin. Mukaan tuosta lähes naapurista lähti pienenpieni karvapallero, joka ystävän vinkillä sai nimekseen Nelli ja tietenkin mukaan lähti myös kaikki tarvittava, kuten ruuat ja leluja, tolleri-infoa ja rekisteritodistusta ja kiva kansio Nellistä ja koiranhoidosta. Tammikuun 3. päivä vuonna 2010 kuluikin kotona ihmetellen tuon koiran touhuja ja sitä, kuinka pikkuinen nukkuu niin hassusti ja näkee unia. Kaikki oli meille uutta ja ihmeellistä :)


Vuosi on tuonut koiran myötä paljon! Olen innostunut erittäin paljon koiran kanssa harrastamisesta, löytänyt uusia lajeja ja kokeillut monia uusia juttuja koiran kanssa. Mikä parasta, koiran kanssa touhutessa ja lenkkeillessä on päässyt tutustumaan aivan mahtaviin ihmisiin ja uudet tuttavuudet on poikineet taas paljon hauskaa tekemistä. Kasvattajan toimesta on ollut monta pentuetapaamista ja mikäs olisikaan mukavampaa kuin nähdä miten nuo pennut kasvavat, jokainen omalla tahdillaan. Tollerileirillekin tuli lähdettyä, ja siellä vasta hauskaa olikin... Saattoikin johtua hyvästä mökkiporukasta! Lisäksi kaikki uudet lajit ovat tuoneet uusia tuttavuuksia ja lenkkiseuraa, ja hauska on ollut huomata, kuinka naapureihin tutustuu erittäin hyvin, kun omistaa koiran. Tässä lähistöllä kun liikkuu monenlaista ihmistä ja suurin osa on on ollut hauskoja uusia tuttavuuksia. On tavattu kissan ulkoiluttajaa ja naapuruston muita koiria, on leikitty pihalla muiden kanssa ja lisäksi vielä lenkeille on saatu houkuteltua naapureita ja uusia tolleristituttavuuksia :) Ja tutut varmaan tunnistavatkin sen, että minä olen ihminen, joka tykkää tutustua uusiin ihmisiin!

Vuosi koiranomistajana on siis tuonut tämän ihmisen elämään paljon, ja toivottavasti myös tulevaisuus tuo uusia kokemuksia! Täsä vaiheessa onkin pakko kiittää Kateriinaa maailman parhaasta tehopakkauksesta Nellistä, sillä Nellissä parasta on se, että se tekee kaiken, mihin ryhtyy, täysillä ja innokkaasti! Jatketaan treenailua ja koiramainen uudenvuodenlupaus vielä tähän: treenaamme vieläkin ahkerammin tokoa ja noutohommia ;) Kiitos Kateriina!


-Maiju ja Nelli

Lopuksi vielä kuvia vuoden varrelta...

Toista päivää kotona, väsyneenä, mutta onnellisena.

Nelli ja Veera, yli puoli vuotta ikäero ja silti samankokoisia...

"Miten minä nyt tännekin jouduin?"

Kuvauspäivämäärä 25.3.2010. Kokoero jo huima :)

Huhtikuussa keväthangilla. Onhan niitä tollereia myös mustanenäisinä... :)
Ei mikään paras paikka? Oikeasti vain poseeraa...
Puutarha-apulaiset kesäkuussa
Elokuussa kaverin mökillä... Leikin lomassa eivät edes risut häiritse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti