Sivut

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Masu kasvaa ja päivät kuuluvat

Tänään tuli täyteen 8 viikkoa ensimmäisestä astutuksesta. Nelli vaikuttaa edelleen mielestäni kovin pieneltä, mutta kyllä se paino vaan tasaisesti on noussut ja nyt viimeisen päälle viikon aikana se on noussut nopeammin kuin ennen. Nyt viikon sisään on myös alkanut masu Nellillä roikkua sen verran, että nisätkin pilkittavat, kun koiraa katsoo sivusta. :) Ja se mikä tässä on ollut jännittävää viime päivinä, on se, että masussa on alkanut tuntumaan liikettäkin, tai ainakin minä ja pari muuta on ollut sitä tuntevinaan. :)

Tänään kävimme eläinkaupassa ostamassa lisää ruokaa ja samalla käytin Nellin vielä puntarilla ja paino 19,1 kg. Liikkeessä oli kyllä taas tosi kiva vierailla, kuten ennenkin ja olemmekin tässä tiineyden aikana olleet siellä viikottaiset asiakkaat. Tänään saattoi olla viimeinen kerta, kun ennen synnytystä vien Nelliä sinne... Katsotaan nyt, mikä on vointi lähipäivinä.

Liikkeessä oli tänään myös lasten pääsiäistapahtuma ja paikalla oli myös monta kania. Nelli ei ollut kaneista moksiskaan, mutta itse ihastuin yhteen niistä. Se sattuikin olemaan ihan tollerin värinen, ihanan punainen. Lisäksi liikkeessä tapasimme ihanan innokkaan tollerinpennun, joka kuulemma on muuttanut ihan tohon meidän lähelle, tien toiselle puolelle. Toivottavasti joskus lenkillä satumme tapaamaan taas :)

Nellistä on kyllä hauskaa nähdä, kuinka se on nyt rauhoittunut kovasti. Se käyttäytyy joka paikassa todella rauhallisesti eikä edes riehakkaalle pennulle jaksanut vaivautua sanomaan oikein mitään, istui vain ja antoi toisen riekkua.

Nyt alammekin rauhoittua kotioloihin odotuksen loppuajaksi. Saa nähdä, milloin alkaa tapahtua... Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Paljon tsemppiä viimeisiin päiviin ennen h-hetkeä ja varsinaiseen koitokseen teille sinne! :) Täältä on ollut tosi mukava lueskella teidän kuulumisia. Terveisin Linda ja Teemu Lahdesta

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempeistä ja kiva kun käytte lukemassa :) Saa nähdä, milloin alkaa tapahtumaan, on tämä kyllä jännää... :D

    VastaaPoista