Sivut

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Valmistautumista tulevaan

Heippahei kaikille! Laitan taas vähän kuulumisia, kun sain kommenttia, että niitä kaivataan ;) Täällä voidaan varsin hyvin. Nellillä kaikki hyvin ja paino nousee koko ajan. Pentulaatikko koottiin olohuoneeseen torstaina, jotta Nelli pääsee siihen rauhassa totuttelemaan. Nellihän siis synnyttää kotona,  joten täällä onkin pikkuhiljaa laitettu asioita kuntoon, jota kaikki olisi valmiina, kun h-hetki koittaa.

Tänään on meneillään minun laskujeni mukaan 51. vuorokausi ensimmäisessä astutuksesta laskien eli vielä olisi odottelua jäljellä arvioiden mukaan päälle viikko eli jännitys vaan tiivistyy. Ruoka Nellille maistuu ihan hyvin ja herkut samoin. Tällä hetkellä syödään jo pentunappulaa ja makua antavat lammas-kasvis-pakastekuutiot, jotta ruokaa varmasti maistuu :)

Nelli 3.4.2014 aamulla. Vielä olisi jaksanut leikkiä :)
Paino on Nellillä tosiaan noussut aika tasaisesti, paitsi nyt viimeisellä mittausvälillä. Edellinen väli oli siis 9 päivää ja paino nousi 0,6 kg. Seuraava punnitusväli olikin vain 5-6 päivää ja paino oli noussut jälkeen sen 0,6 kg. Tätä ennen kehitys oli ollut siis n. 0,5kg viikossa. Astutuspäivänä Nelli painoi 15,3 kg ja tällä hetkellä painoa on jo yli 18 kg, eilen illalla tarkemmin 18,1 kg ja tämäkin ennen ruokaa ja lenkin jälkeen :) Muutakin kehitystä on toki kropassa tapahtunut, mutta melko maltillisesti.

Kasvattaja on käynyt meillä paljon kylässä, kun olemme ihmisiä tavanneet ja mukana on usein ollut Nellin äiti Oona, joka alkaa jo tottua sekin olemaan meillä kuin kotonaan. Lisään alle vielä vähän myöhemmin muutaman kuvan vielä edelliseltä vierailulta eli sunnuntailta, kunhan saan ne koneelta tänne. Jostain syystä en siinä nyt tabletilla onnistunut... Pahoittelen. :)

Nelli ja Oona-äiti 6.4.2014. Nelli näyttää jo melkeinpä isommalta kuin äitinsä... :)
Nelli ja Oona niin nätisti vierekkäin. <3
Nepsutin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti