Sivut

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Talvista lomailua ja kuvia

Meillä on treenailut jäänyt nolostuttavan vähälle viime aikoina etenkin pakkasten vuoksi. Pientä tokoilua ja kärsivällisyysharjoituksia on tehty sisätiloissa, mutta muu treenailu on jäänyt vähälle. Lisäksi viimeiset 1,5 viikkoa menivät lomaillessa ilman koiraa, mutta koiralla kuulumisten perusteella ainakin on ollut oikein mukavaa ja niin meilläkin Rukan hienoissa maisemissa.

Nelli siis pääsi hoitoon ensin vanhempieni luokse, jossa viettikin lomaillen lähes viikon. Tuona aikana olivat käyneet niin pitkillä lenkeillä kuin hiihtämässäkin koiran kanssa ja koirakin oli tykännyt touhusta oikein paljon. Lisäksi koirapuistoon oli tuo otus päässyt moikkaamaan uusia tuttavuuksia :) Toisen osion lomasta Nelli vietti kasvattajan luona. Sielläkään ei ilmeisesti ollut menoa ja meininkiä puuttunut, kun Nelli oli päässyt kunnolla vauhtiin siskonsa Kertun kanssa. Yleensä on ollut niin päin, että Kerttu on hyökyttänyt Nelliä mennen tullen ja Nelli on ollut koivet kohti taivasta maassa aina Kertun lähestyessä, mutta tuon pitkän viikonlopun aikana tilanne oli kääntynytkin aivan toisin ja Nelli päässyt rökittämään pikkusiskoaan. Olikin vissiin pelot karisseet ja painittu oli oikein kunnolla. Kaikki meni siis koiran lomalla oikein kivasti, joten oli omistajankin helppo nauttia omasta lomastaan kunnolla, joten suuri kiitos hoitopaikoille ja hoitajille! :)

Esteiden yli hyppiminen on todella kivaa ja siksi tähtäimessä olisikin se agilityn aloittaminen.


Kuten aiemmin olen luvannut, lisäilen kuvia tänne blogiin taas, kunhan niitä koneelle saan siirrettyä. Nyt tuo aika on vihdoin koittanut ja taas muutaman kuvapäivityksenkin saan tänne lisättyä ja osa kuvista tulee tuonne aiempien tekstien yhteyteen... Ja koska pakkaset ilmeisesti ovat täällä etelässäkin lauhtumassa, niin taas olemme varanneet paikan yksiin etsijäkoiratreeneihin, joten toivotaan, että vielä torstaina on sopivat ilmat treenata!

Kuvia:

Tuliaisia vanhempieni matkalta: Nelli sai uuden hienon vesi-/ruokakupin.


Syksyllä käytiin ottamassa kuvia tollerilehteä varten: Nelli etsijäkoiratouhuissa. 
Kunhan palkkiona on pallo, voi kokeilla vaikka mitä päähineitä.
Nätisti sohvalla. Kuva syystalvelta 2010.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti