Sivut

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa!

On niin ihanaa, kun kevät alkaa näkyä luonnossa ja muutenkin vähän kaikkialla! Pitkiä lenkkejä on ihana tehdä työpäivänkin jälkeen, suorastaan nautintoa verrattuna talven kylmiin ja pimeisiin pakkasiltoihin tai iltapäiviin! Hetkeen en ole kerennyt edes blogia päivittää, mutta nyt on taas syytä ryhdistaytyä ja kirjoittelenkin tässä samalla useamman päivityksen...

Doboilut jätimme kesken, eli kaksi viimeistä kertaa kurssista käymättä, sillä Nellillä alkoi agitreeneissä huomata kireyttä selässä/selän takaosassa. En siis enää uskaltanut doboilemaan mennä, ja keskitymme agilityyn kunnolla. Doboilu oli kyllä kivaa meidän molempien mielestä ja Nelli oli siinä taitava ja oppi nopeasti, mutta varmaan sitten liian vähän venyttelimme kuitenkin ja liikkeet olivat sen verran vaativia, ettei koira niistä palautunut parissa päivässä. Kuitenkaan minulla ei ole koiraa tarkoitus rikkoa, joten jääkööt viimeiset kerrat käymättä. Fyssarillekin pitäisi nyt se aika varata, kunhan sellaisen nyt vain saisi jostain... Ilmeisen kiireisiä ovat eläinfyssarit.

Agilityssa olemme edenneet taas ja välillä ratatreenissä tuntuu, että pysynkin jo koiran mukanakin, ja ehkä jokunen ohjauskin on radalla onnistunut. Kisaamaan meillä on vielä pitkähkö matka, mutta kovalla työllä kisastarttivalmius saavutetaan! Haluan kuitenkin, että kaikki estesuoritukset olisivat lähes täysin varmoja, kun kisaradoille, edes mölleihin menemme. Kontakteilla ja kepeillä täytyy jatkaa häiriötreenaamista kaikilla mahdollisilla tavoilla, kunnes voisin itse heittää vaikka kuperkeikkaa palloja heitellen eri suuntaan kuin koira esteillä liikkuu (jos tämä nyt muutenkaan olisi mahdollista), mutta siis teoriassa tämä voisi olla tavoite. ;) Matkaa siihen on vielä, ja keinunkin suoritus pitäisi kevään aikana treenata kuntoon. Se tuntuu olevan enää se suurin kompastuskivi, sillä rengaskin alkaa jo sujua keskellä rataa. Kohtapa alkaakin ulkokausi ja päästään omatoimitreenailemaan kaikkea tarvittavaa, kunhan juoksut nyt eivät ihan vielä alkaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti