Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Näyttelyreissu aurinkoisessa kevätsäässä

Kevään varmaan tähän mennessä aurinkoisin ja lämpimin päivä vierähti tänään Kouvolan (tai Inkeroisten) ryhmänäyttelyssä. Keli oli todellakin mitä parhain ja auton mittarin mukaan lämpötilat kohosivat ainakin +15 asteeseen, todennäköisesti ylikin - niin lämmin ulkona oli. Ja toki tuokin näyttely oli jo ulkonäyttely. Mikäs siellä oli odotellessa omaa vuoroa, kun ympärillä oli paljon hienoja koiria ja aurinko lämmitti kivasti.

Nelli kisasi tänäänkin avoimessa luokassa, jossa oli meidän lisäksi kaksi muutakin koiraa. Nellin tulos tämänpäiväisestä näyttelystä oli oikein kiva taas, ja arvostelu myös. Tuomarina toimi Kirsi Nieminen ja seuraavassa Nellin arvostelu:

"Erinomaista tyyppiä oleva narttu. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi. Hieman korkealle kiinnittyneet korvat. Erinomainen ylälinja, syvä rintakehä. Erinomainen runko, hyvät takakulmaukset ja hyvät matalat kintereet. Liikkuu hyvällä askelpituudella."

 Tulos näyttelystä oli siis AVO ERI AVK1 SA PN2 VASERT. Selkokielellä sanottuna taas: Nelli kisasi AVOimessa luokassa ja sai ERInomaisen arvostelun, voitti kilpailuluokkansa (=AVK1) ja sai SA:n (=Sertifikaatin Arvoinen) ja Paras Narttu kehässä sijoittui toiseksi. Lisäksi Nelli sai VAraSERTin, jolla ei käytännössä tee mitään, mutta onhan se ihan kiva lisä... :) Taas ollaan tyytyväisiä, vaikka jälleen meni se SERTi aikalailla hujahtaen punanenän ohitse. Vieläkin parempi onni ensikerralla! :)

Paluumatkalla päätimme ystäväni kanssa poiketa aurinkoisesta säästä johtuen pikaisesti Porvoon keskustassa, sillä Porvoo on mielestäni niin ihana ja kaunis kaupunki. Aurinko paistoi sielläkin ihanasti ja paljon ihmisiä oli liikkeellä. Nellikin sai joenrannassa kävellessämme muutamat rapsutukset ohikulkijoilta ja oli kovin innoissaan jälleen uudesta paikasta. Toki tuo hömelö punanenä olisi kovasti halunnut pulahtaa alhaalla virtaavan jokeen uimaan, mutta valitettavasti siihen ei nyt annettu mahdollisuutta. Ohessa vielä pari kuvaa ihanaisesta Porvoosta joen rannalta. Antoisa ja ihana keväinen näyttelypäivä siis takana, ja nyt voimmekin rentoutua kotosalla loppuillan!







2 kommenttia:

  1. Onnea hienosta suorituksesta! Rapsuja mannekiinille.

    Kiva kun on näyttelytulokset ihan suomennettunakin. :) Itse kun en ymmärrä noista kirjainyhdistelmistä yhtään mitään. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :) Rapsut menee perille illalla :)

    VastaaPoista