Sivut

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Näyttelymenestystä, vihdoin!

Nellillä on nyt ikää lähes päivälleen 2 vuotta ja 5 kk, ja aina oikeastaan näyttelymenestys on ollut nousujohteista, mutta (onneksi) hitaasti kehittyvällä koiralla myös näyttelymenestys on kohonnut hitaasti.

Sunnuntaina 8.4.2012 ajelin Nellin kanssa aamuvarhaisella Kouvolaan, josta hyppäsimmekin Katen ja Jannen kyytiin ja suuntasimme tuomarimuutoksesta huolimatta Lappeenrannan pääsiäisen näyttelyyn. Tollereita oli paikalle ilmoitettu 15, mutta 14 oli paikalla. Narttuja oli uroksia enemmän, ja etenkin junnunarttuja oli monia. Nelli kisasi siskonsa Kertun ja yhden muun nartun kanssa avoimessa luokassa.

Tällä kertaa tuomari tykkäsi Nellistä aj etenkin sen liikkeistä, ja minustakin tuntui, että kaikki kehässä meni aikalailla putkeen :) Tuomarina oli Harri Lehkonen ja seuraavassa tuomarin antama arvostelu:

"Keskikokoinen, reippaasti esiintyvä narttu. Feminiininen pää. Hieman vaalea pigmentti. Erittäin hyvät kulmaukset. Oikeat mittasuhteet ja kaunis ylälinja. Hyvä asentoinen häntä. Oikeanlaatuinen turkki. Erinomaiset liikkeet."

Tuloksena meille näyttelystä AVO ERI AVK1 SA PN3 SERT. Eli suomennettuna kirjainyhdistelmistä teille, joille nuo eivät paljonkaan ehkä kerro: Nelli kisasi AVOimessa luokassa  saaden arvosteluna ERInomaisen ja ollen kilpailuluokkansa AVK ensimmäinen. Lisäksi tuomarin mielestä Nelli oli SertifikaatinArvoinen ja kisasi vielä Paras Narttu -kehässä sijoittuen siellä kolmanneksi ja saaden SERTifikaatin. Paras narttu -kehään ei päässyt kuin kaksi narttua Nellin lisäksi, ja nuo molemmat olivat valioluokan narttuja, eli ei meillä vielä ainakaan ole niihin nähden paljon mahiksia ;) Mutta saavutuksena siis meille ensimmäinen SERT tuolta Lappeenrannasta ja itse ainakin olen tooodella iloinen tästä! Seuraavassa vielä kuva Nellistä palkintopokaalin ja -ruusukkeen kanssa kevätauringossa.

Nelli ja palkinnot. Hieno tyttö!
Myöhemmin saatankin vielä lisäillä vähän videota kehästä, mikäli materiaaleista löytyy jotain julkaisemisen arvoista :) Hyvää kevään alkua kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti